Opleiding Babyspecialist

U bent hier

Babyspecialist in de kinderopvang
(opleiding in combinatie met interactief online programma)


Met de opleiding ‘Babyspecialist in de kinderopvang’ bekwaamt de pedagogisch medewerker zich in de benodigde kennis en vaardigheden, houding en gedrag voor de opvang van kinderen in de leeftijd van 0 tot 1 jaar. Gedegen en bewezen vakkennis worden afgewisseld met nieuwe inzichten over de ontwikkeling van baby's op talloze gebieden! En uiteraard ook alle aandacht voor de interactievaardigheden afgestemd op kinderen van 0 tot 1 jaar.

Er zijn 2 mogelijkheden: trainingen in combinatie met coaching on the job en trainingen in combinatie met videocoaching, naar keuze verzorgd door trainers van de Kinderopvang Academie respectievelijk door interne trainers van de organisatie.

Meer info over de opleiding (aanvraagformulier onderaan deze bladzijde)
Het is een intensieve, verdiepende opleiding. De opleiding wordt op maat samengesteld en sluit aan bij de werkervaring van de deelnemers en dagelijkse praktijk van de teams. De opleiding wordt naar keuze door de trainers van de Kinderopvang Academie of door interne trainer(s) verzorgd.

De opleiding bestaat uit:

  • 3 workshops in teamverband
  • 3 sessies coaching on the job - of videocoaching
  • een interactief online programma

Deelnemers met voldoende punten voor de kennistest krijgen een certificaat.

De opleiding wordt in-company verzorgd v.a. 5 deelnemers. Tarief: v.a. €595 per deelnemer (coaching on the job) of €395 per deelnemer (videocoaching), op basis van een groep van 20 deelnemers. Deze tarieven zijn vrij van btw. Vul onderstaand je gegevens in voor een scherpe offerte op maat!


Doe je ook mee? Meld je dan aan met je team en bel ons op (030) 233 1330. Of vul je gegevens in in onderstaand formulier: we nemen dan snel contact met je op.