Een integrale aanpak met een eigen academie

U bent hier

EEN EIGEN ACADEMIE LEREN: HOE WERKT DIT?
De basisgedachte van een eigen academie is dat alle leeractiviteiten regelmatig op één plek samenkomen. Vanaf de eerste leerdoelen tot en met de (deel)certificaten in het portfolio. Online leerfacliteiten zijn voortdurend gekoppeld aan de andere opleidingsvormen, zoals coaching on the job en trainingen in teamverband, en vormen samen één prettig, duurzaam én bewezen effectief opleidingsconcept.

PLANNING, MONITORING & EVALUATIES
Met een gebruiksvriendelijk 'LMS' (leermanagementsysteem) organiseren, stimuleren en faciliteren beleidsmedewerkers, managers, coaches én trainers samen de opleidingen en interne communicatie. Online houden zij een totaaloverzicht zodat zij op hoofdlijnen kunnen sturen - met oog voor de details.

MEER OVER DE MOTORISCHE ONTWIKKELING...
en de creatieve, sociale, emotionele, zintuigelijke ontwikkeling, de taal- en spraakontwikkeling en nog veel meer leer je in onze online modules. Kijk snel voor meer info.

VOOR PROFESSIONELE OPVOEDERS
De kern van ons aanbod en van onze ambities: de kwaliteit van kinderopvang, met leuke en deskundige professionals. De mediatheek bevat een schat aan actuele kennis en wordt wekelijks uitgebreid met o.a. nieuwe video's, columns, readers en kennistoetsen. Vervolgens worden de opleidingsvormen en leermiddelen samengevoegd die goed passen bij de collectieve leerdoelen van de teams en bij de individuele leerdoelen van de professionals zelf.

 
Interactief leren
met een eigen academie:
vanaf €7,50 per deelnemer per maand.
Bel of neem contact met ons op voor een scherpe aanbieding!
(030) 233 1330