Een integrale aanpak met een eigen academie

U bent hier

EEN EIGEN ACADEMIE LEREN: HOE WERKT DIT?
De basisgedachte van een eigen academie is dat alle leeractiviteiten regelmatig op één plek samenkomen. Vanaf de eerste leerdoelen tot en met alle (deel)certificaten en diploma's in het portfolio. Online leerfaciliteiten zijn voortdurend gekoppeld aan de andere opleidingsvormen zoals coaching on the job en trainingen in teamverband. En dat alles al vanaf €5 per deelnemer per maand.
 

PLANNING, MONITORING & EVALUATIES
Met een gebruiksvriendelijk 'LMS' (leermanagementsysteem) organiseren, stimuleren en faciliteren beleidsmedewerkers, managers, coaches én trainers samen de opleidingen en de interne communicatie. Online houden zij een totaaloverzicht zodat zij alle medewerkers optimaal kunnen begeleiden - met oog voor detail. En de opleidingsadministratie? Die is meteen op orde.

VOOR PROFESSIONELE OPVOEDERS
De kern van ons aanbod en van onze ambities? Dat is de kwaliteit van kinderopvang, met leuke en deskundige professionals. De mediatheek bevat een schat aan actuele kennis en wordt wekelijks uitgebreid met waardevolle nieuwe weetjes. De opleidingsvormen en media sluiten naadloos aan bij de collectieve én individuele leerdoelen van de teams.
 
BINNEN 24 UUR LIVE?

Neem snel contact op en stel je eigen aanbieding samen: (030) 233 1330.