Nieuws

U bent hier

NIEUWS

Onderstaand vind je actuele weetjes over het aanbod van de Kinderopvang Academie in een breed perspectief.

Meer weten?
Abonneer je op de gratis nieuwsbrief.


Info stand tijdens congres
Al meer dan 12 jaar vind je ons op de infomarkten tijdens de congressen van Vakblad Kinderopvang en Management Kinderopvang. Ook afgelopen vrijdag 18 oktober tijdens Topsprekers in de kinderopvang kon je kennis maken met Elsbeth en Marianne én uiteraard met ons uitgebreide aanbod opleidingen en faciliteiten voor professionals, tainers en coaches.
(18 oktober 2019)


Gezond Werken
Van november 2019 t/m februari 2020 kunnen kinderopvangorganisaties hun medewerkers aanmelden voor een gratis abonnement op ArboJournaal: meer dan 30 inspirerende video's over goed zitten, goed staan, goed lopen, kortom gezond werken. Samen alert zijn op je houding en beweging is goed voor jezelf - én voor je collega's!
(7 oktober 2019)


De verborgen traan
Nieuw in ons aanbod trainingen en online modules: verlies, verdriet en rouw bij jonge kinderen. Een interactieve training, ook voor interne trainers en coaches met een licentie. Uiteraard inclusief een online module.
(1 september 2019)


Coaching Support
Met Coaching Support komen alle leerdoelen en activiteiten steeds samen: interactief en online. Van de planning van de activiteiten tot en met online leermodules, van interne communicatie tot en met een handige tijdsregistratie. Coaching Support maakt onderdeel uit van de online programma's van de Kinderopvang Academie en is daarmee ideaal voor coaches én deelnemers.
(1 juli 2019)