Opleiding pedagogisch beleidsmedewerker & coach

Erkende opleiding

Deze erkende en succesvolle opleiding bestaat uit 5 trainingen en 3 supervisiebijeenkomsten in combinatie met een interactief online programma, in-company of op basis van open inschrijving. De looptijd is gemiddeld 6 maanden.

Voorwaarde voor deelname is een afgeronde opleiding die voldoet aan de actuele kwalificatie-eisen.

Interactief

Afwisselende leervormen: op locatie en online, individueel en in teamverband.

Coaching voor professionals

Aantoonbaar effectief

Veel pedagogisch medewerkers hebben een voorkeur voor opleidingen in de praktijksituatie, samen met collega’s, zoals intervisie en coaching. Interessant is in dit kader dat onderzoek van o.a. de Universiteit van Amsterdam het effect aantoont van coaching on the job.

De erkende opleiding tot pedagogisch beleidsmedewerker/coach wordt in-company en op maat samengesteld, zodat deze inhoudelijk en praktisch naadloos aansluit op het beleid van de organisatie.

Individuele deelnemers & kleine groepen

Open inschrijving

Regelmatig start een editie op basis van open inschrijving, speciaal voor individuele deelnemers en kleinere groepen. Het betreft 8 ochtenden in combinatie met het interactieve online programma. De bijeenkomsten vinden in Zeist plaats.

De eerstvolgende editie start op 5 oktober 2021. Er zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar, maar onze tip is: meld je snel aan.

Professioneel coachen?