Webwinkel Kinderopvang Academie

U bent hier

Naar je winkelwagen:


Maak snel je keuze uit onze online modules, spellen voor tijdens trainingen en coaching en ondersteuning bij de ontwikkeling van effectief opleidings- en coachingsbeleid. Bestellen en afrekenen kan veilig en snel met iDeal. Voor producten met een * geldt dat het aankoopbedrag kan worden verrekend met een aansluitend online jaarprogramma voor ten minste 10 deelnemers.


Online videocolleges KDV

Serie van 10 online videocolleges over de ontwikkeling van jonge kinderen (0 - 4 jaar). Voor individuele deelname, inclusief online kennistest. Presentatie: Steven Pont. Meer dan 10 deelnemers?

Prijs (incl. verzending):
€ 50,00
Online videocolleges BSO

Serie van 12 online videocolleges over de ontwikkeling van kinderen op de BSO (4 - 12 jaar). Voor individuele deelname, inclusief online kennistest. Presentatie: Steven Pont. Meer dan 10 deelnemers?

Prijs (incl. verzending):
€ 60,00
Routeplanner coaching *

Interactieve routeplanner voor effectief opleidings- en coachings beleid. Voor een optimale inzet van verschillende leervormen en leermiddelen bij coaching on the job.

Prijs (incl. verzending):
€ 395,00
Coachingmeter *

Proefabonnement op de Coachingmeter voor 1 coach en 10 deelnemers met online faciliteiten en kennismodules. De looptijd is 1 maand. Restitutie bij aansluitend abonnement.

Prijs (incl. verzending):
€ 75,00